Kaliumsorbat (Kaliumsorbat) 250g Doktor-Klaus
83,30 kr*
Beskrivning
Den här produkten är ett livsmedel. Kaliumsorbat har det europeiska numret E 202 och används för att konservera livsmedel som margarin, bredbara pålägg, remoulad, ketchup, majonnäs, sojasås, sylt, oliver, dadlar, vin, sirap, iste och juice spritzers. Ämnet är helt lukt- och smaklöst. Det påverkar därför knappast egenskaperna hos den produkt som det tillsätts till. Ämnet förhindrar jäst och mögel från att bildas. Det fungerar bäst i sura livsmedel.
Produktens säkerhet:
Vid kontakt med ögonen: Skölj det öppnade ögat i flera minuter under rinnande vatten. Om symtomen kvarstår, kontakta läkare.
Vid inandning: Flytta den drabbade personen från riskområdet till frisk luft och uppsök läkare omedelbart.
Efter hudkontakt: Ta av förorenade kläder och skor, tvätta omedelbart berörd hud med tvål och vatten.
Efter förtäring: Ge rikligt med vatten att dricka. Framkalla kräkning. Rådfråga läkare.
Detaljer och specifikationer
- Kemiskt namn: C6H7KO2
- Andra beteckningar: E202, kaliumsorbat
- Kvantitet: 250 g
- Förpackning: Vit återförslutningsbar, lufttät och vattentät burk av PP. Med manipulationsskyddad förslutning.
- Kvalitet: Farmaceutisk kvalitet, Eur. Ph.
- Karaktäristika, lukt: Vitt, luktfritt pulver
- Hållbarhet, förvaring: Minst 12 månader efter tappning, förvara på en torr och sval plats.
- Särskilt: Kaliumsorbatlösning är endast effektiv i det sura pH-området mellan 4 och 5. Den är inte längre effektiv över ett pH-värde på 7. Endast vattenhaltiga produkter kan konserveras med kaliumsorbat.
Tillverkare:
FloraCura GmbH
Kreuzjochstrasse 1
D-82467 Garmisch-Partenkirchen
| Vikt i g: | 250 g |
|---|
| Vikt i g: | 250 g |
|---|
Logga in