- Glas
- Plast
- Lådor & burkar
- Laboratorie- och läkarutrustning
-
Råvaror
- Acide citrique
- Stearinsyra
- Ekologisk majsstärkelse
- Kolloidalt silver
- Ekologisk sheasmör
- Natriumkarbonat
- Grundfärg för ljus
- Ekologisk bivax
- Silverkräm
- Desinfektionsmedel
- Dubbel destillerat vatten
- Destillerat vatten
-
Ekologiskt johannesbrödmjöl
- Ekologiskt guarfrö mjöl
- Ekologisk potatisstärkelse
- Glycerin
- Senapsfrön
- Ekologisk torrjäst
- Kornmalt
- Kolloidaalt guld
- Magnesium
- Äppelpektin
- Ekologiskt bakpulver
- Rödbetspulver
- Talkpulver
- Hjorthornssalt
- Dödahavsalt
- Källsalt från Portugal
- Agavesirap
- Soda
- Kaliumsorbat
- Ekologiskt socker
- Proppar och annat
- Set
- Rea %
Bio Johannisbrotkernmehl Doktor-Klaus noWaste
Bio Johannisbrotkernmehl är ett högkvalitativt, glutenfritt mjöl som utvinns ur frön från johannesbrödträdet. Johannesbrödträdet är en medelhavsväxt och har sedan antiken använts i många kulturer som livsmedel och läkemedel.
Det ekologiska johannesbrödmjölet utmärker sig genom sina många positiva egenskaper. Det är rikt på kostfiber, innehåller många viktiga mineraler som kalcium, magnesium och järn samt värdefulla antioxidanter. Särskilt värd att nämna är att det är glutenfritt och därmed även lämpligt för personer med celiaki.
Ekologiskt johannesbrödmjöl är utmärkt som bindemedel i matlagningen. Det kan till exempel användas som alternativ till mjöl eller stärkelse för att binda såser, soppor, desserter eller bröddeg. Tack vare sin fina, ljusbruna färg och neutrala smak påverkar det inte matens smak.
Det ekologiska johannesbrödmjölet är producerat i ekologisk kvalitet och är därmed fritt från bekämpningsmedel, kemiska gödningsmedel och andra skadliga tillsatser. Det är dessutom veganskt och bidrar därmed till en hållbar och hälsosam kost.
Prova ekologiskt johannesbrödmjöl nu och upptäck de många användningsmöjligheterna i ditt kök!